If you want me to be real deep I'll hook you up with some poetry.


Chica bomb?

Ja. Snubben ser ut att behöva psykutredning (och varför inte slänga in en danskurs på köpet). Videon är smått tvivelaktig och skulle i vissa länder censureras hårt. Men låten är party och "then i looked around"- biten går på repeat i min vårrusiga festishjärna. Så jag delar med mig!




Preklin vt-10...

...Har gått av stapeln! Ett under bland många andra är att jag orkade pallra mig iväg till jobb vid 12 " i morse". Men solen kanske hjälpte lite på den fronten.
Gårdagen var grejt och jag är glad att jag valde att gå på sittningen ändå. Hem från E-tuna vid lunch, panikhandla en tröja att kladda ngt fyndigt på (GinaTricot har räddat mången festkväll). Sedan sova lite, fräscha och mot kladd-verkstad och Preklin. Folk var utklädda, dräggiga, alldeles för fulla men hade uppenbarligen också megaroligt. Mat kastades, film beskådades, det dansades och kladdades. Det var preklin.
Lös tråd nr 1: avvisande svar och ointresse; varför stoppar inte det vissa människor? Cred till dem eller dags att byta mobilnummer, det får man bestämma själv.
Lös tråd nr 2; plenty of ögongodis och annat godis cirkulerade i v-dalas lokaler (tack Astrid!), men undrar ändå lite vem den småhunkiga snubben som serverade vårt bord är.
Nu ska jag ut i vårsolen!

Sunday bloody sunday.



E-tuna imorgon så det städas och packas (upp från Grekland och ner inför praktiken) hemma hos mig.
Ute skiner solen samtidigt som ett gigantiskt regnmoln svävar illavarslande över staden, redo att avge sin ansamlade nederbärd så fort man vågar sig utanför dörren. Det brukar ju bli så.
Bäst att stanna inne, vika lite tvätt och bränna av några GG-avsnitt samtidigt som man förtränger det dåliga plugg-och-tränings-samvetet. Det senare börjar bli lite av min specialitet.

Peas out.

Svedala.

Hemma igen från södern, nu dröjer det två månader till nästa Greklandstripp.
Men inte deppar jag för det, våren har anlänt även till Sverige och jag gör sista veckan på gastroblocket.
Imorgon väntar därför dugga (aka. Pålle-show) och halvtidsfest med klassen, nästa vecka spenderas i Eskiltuna och avslutas i V-Dalas salonger på terminens upplaga av Preklin. Sedan är det lite mer e-tuna, följt av Uppsala-valborg, efter det väntar vårbal och random festligheter (grönt-är-skönt-fest nalkas i korridoren bestämdes idag, och mission "förtära Pontus skatt" påbörjas när tillfälle ges, för att nämna något) .
Däremellan fylls veckorna ut med diverse studier, denna gång ska hjärta+kärlblocket klaras av.
En helg i taget, people, en helg i taget! Men ändå; har denna termin ångat förbi likt ett skenande Lennakatten? Svar: ja.

Under en promenad till Flogsta för lite frisk luft o solsken innan duggaläsning samt för att träffa Sanna en snabbis efter påsklovet fick jag även en dos vardagshumor.   Det som roade var att den gamla Hydromacken vid studentstaden tydligen bytt namn till ST1, som jag vid en första hastig blick fick till STI.
- "Eh, kul?", tänker kanske du.
Mjo, eftersom macken ligger i Uppsalas kanske studenttätaste bostadsområde samt Uppsala i sig är den stad där just STI tydligen florerar och sprids mer eller mindre ohämmat var det för mig ett stycke vardagshumor.
(Och STI är bokstavskombinationen som i min och varje läkarstudents hjärna naturligtvis är kort för Sexually Transmitted Infections, inte helt oviktigt i sammanhanget.)
Freudianskt feltänk?

Nu ska jag tänka kirurgi.
För övrigt anser jag att oskuret är bäst. Och naturligtvis att Kartago bör förstöras.
Eller?


Killevippen vettja!



Påsklov!

Nu har jag fått påsklov!
Efter en riktigt nice utgång igår på Stocken tillbringar jag dagen med att städa och packa upp efter Gävlevistelsen, för att åter packa en annan väska inför resa till Grekland imorgon.
Sjukt svårt att veta var man ska lägga ribban i klädväg dessa vårtider. Dagens i-landsprblem!
Gick även på stan idag och okynnes-shoppade massor hudvårdsgrejer, bland annat massor nageprylar och ny ögonkräm från Make Up Store, "ice eye cream", en söt liten rosa glasburkshistoria i en rosa liten "minikylväska". Hoppas dock att de 355 (!) kronorna betalar för lite mer än det urgulliga utförandet. Men ändå,jag är för lite mer glamour i vardagen.
NU ska det packas. Tjo!

RSS 2.0