Måndagsfika och praktikångest.

Hej alla glada!

Idag är det måndag. Och som så många andra måndagar denna termin gled jag o E ner till ÖG för en fika innan det bar hemåt för packning (även idag var vi sjukt effektiva under fallarbetet och drog av två fallredovisningar på mindre än en timme, cred till grupp 2) .
Gävle blir det för sista gången denna termin, men antagligen inte sista gången denna utbildning...
Väntar med spänning på nya snurrschemat inför VT. Packar muttrande väskan inför veckan.
Är lite småambivalent inför kommande vecka; skall man stanna kvar i Uppsala för att inte missa värdefull fakta på den föreläsningsspäckade måndagen, eller skall man glida hem efter fredagens återkomst från Gävle? Har ju som tur är inte fall på måndagen, även om det inte känns som om det spelar så stor roll om lotten ändå faller på att stanna till den 21/12.  Aja, "När skall man hem över jul?", dagens i-landsproblem.
Sommarens utbyte avhandlades under fikat. Jag o E sökte utbyte med förtur då vi varit ansvariga för Uppsalas utbyte förra året. Jag far ner till Medelhavet o upptäcker en annan sida av Grekland i juli, och passar förhoppningsvis på att ta lite semester efter. E har däremot en helt annan approach och åker till Afrika (Ghana). Dags att börja vaccinera sig kanske? ;)
Ska bli sjukt nice, o båda fick vi såklart våra förstahandsval.; lite skall man väl få för att ha tagit hand om den flock höns vi drogs med förra sommaren.
Så; redan nu vet jag att det blir utbyte o glidarsommar, för inte hinner man jobba om man skall hinna vara lite ledig också! Wunderbaum!
Dags att bränna av lite partymusik och packa färdigt!

Kommentarer
Postat av: rebecka

"när ska man hem över jul?" rebecka likes this

2009-12-17 @ 22:51:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0