Falun calling...

Som bekant har klin satt igång på riktigt vid detta laget och jag är inne på min fjärde och sista vecka placerad på neurologavdelning i Falun.
 
Och om man har en minut eller två över medan man väntar på sin handledare som "blir lite sen från lunchen" kan man tyvärr inte Facebooka tack vare debatten som blossat upp på senare tid, uppenbarligen Facebookar vårdpersonal för mkt.. go figure!  

Att plugga känns dock aldrig riktigt hyperakut, även om man för sakens skull ändå surfar runt lite på internetmedicin när tillfälle ges för att döva det dåliga samvetet något . Eller snarare dämpa den tentaångest som snart kommer att göra sig påmind då det i rasande fart lider mot jul. Det innebär således jullov tillika inläsningsperiod inför den första termintentan på denna utbildning. Woop!

(Vars tog hösten vägen? Känns som om vi nyss började skolan men det är ändå på något vis bara en månad kvar till jul. Tiden är ur led.)  

Ja, vi har fram till denna termin varit förskonade från dessa 30-poängstentor, men inte längre. Incitament att frekventera internetmedicin lite oftare? Eller kanske faktiskt öppna den omotiverat dyra och rosa historian som hittills fungerat som prydnad i bokhyllan? Ja.

Men först ska jag leverera en ALS-diagnos.

Kul? Not so much.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0